Se prepara ficateii dupa reteta prezentata ,,Ficatei la Dubletta\'\'.
Hribii se fierb 30 minute cu o ceapa, sare, condimente. Se strecoara, dupa care se dau pe blender la care se adauga smantana si faina dizolvata in supa. Se da pe flacara pana pentru 10 minute. La final se adauga conjacul, sarea si piperul. Legumele se fierb in supa de pui, se feliaza, se servesc alaturi de ficatei, peste care se asterne sosul de hribi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii