Se prepara ficateii dupa reteta prezentata ,,Ficatei la Dubletta\'\'.
Hribii se fierb 30 minute cu o ceapa, sare, condimente. Se strecoara, dupa care se dau pe blender la care se adauga smantana si faina dizolvata in supa. Se da pe flacara pana pentru 10 minute. La final se adauga conjacul, sarea si piperul. Legumele se fierb in supa de pui, se feliaza, se servesc alaturi de ficatei, peste care se asterne sosul de hribi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii