Se spala ficateii bine de sange, se pune uleiul an tuci la incins, se adauga ficateii, condimentele si apa si se lasa la inabusit. Cand sunt aproape gata, se adauga marar tocat. Se pune apa la fiert cu o lingurita de sare, iar cand da in clocot se pune malaiul, se amesteca bine pt a nu face cocoloase, se face mujdeiul de usturoi cu smintina si se serveste cald.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii