Reteta postata pe: 10 iunie 2010
Ingrediente
500 g ficat de pasare, ulei pt. prajit, sare, 3-4 catei de usturoi, o rosie, malai pentru mamaliga
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Spalam ficatul si il lasam sa se scurga bine de apa. Incingem uleiul si punem ficatul la prajit pana se rumeneste putin si pe o parte si pe alta. Oprim focul si abia apoi presaram sarea dupa gust.
Usturoiul pisat il frecam cu o lingurita de ulei si un praf de sare apoi il amestecam cu rosia data pe razatoare.
Preparam si mamaliga.
Servim ficateii stropiti cu mujdei, alaturi de mamaliguta fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu mujdei de usturoi si mamaliga" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate