autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficatei cu smatana si mamaliguta

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
500 g ficatei de pasere, 1 ceapa, ulei,200 g smantana, sare malai, condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se caleste o ceapa, dupa ce s-a calit se pun ficatei si se mai lasa la calit 5 minute.
Se adauga 150 grame de apa si se lasa pe foc timp de 10 minute, apoi se adauga 3 linguri de pasta de tomate si se condimenteaza.
La sfarsit se adauga 200 g de smatana.
Intre timp se pune la fier apa si se adauga treptata si malaiul pana se face o mamaliguta consistenta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu smatana si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Galantina de pui/cu garnitura

Galantina de pui/cu garnitura

Pe masa de lucru pregatim o folie de aluminiu,si incepem in ordine sa le asezam ca la o placinta. Se

7 voturi    9 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Foarte buni!

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Deacord si eu sunt de aceeasi parere foarte buni ficateii de pasare si eu gatesc mai mereu

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Deacord si eu sunt de aceeasi parere foarte buni ficateii de pasare si eu gatesc mai mereu

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      O bunatate....! Imi plac tare mult ficateii...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      buni si gustosi! si eu pregatesc in mod asemanator!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      buni si gustosi!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Foarte buni........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Bun,bub,bun...Imi plac ficateii de pasare enorm....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Deliciosi...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Imi plac tare, tare mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      O bunatate...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Ft buna, bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasere
  • 1 ceapa
  • ulei,200 g smantana
  • sare malai
  • condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte buni!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Foietaj cu surpriza Medi (ana)