Ficatei se spala foarte bine, se curata de pielite, se scurg pe hartie de bucatarie, se pun la prajit in ulei incins, se intorc pe o parte si pe cealalta,se adauga ceapa feliute si usturoiul intreg, se soteaza, se sting cu vinul alb, se fierb pana la evaporarea vinului, dupa care se adauga sucul de rosii, se scade bine la foc domol amestecand cu atentie, prin rotirea cratitei ( eu am folosit o cratita de teracota).
Se servesc calzi alaturi de o mamaliguta mai moale si mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii