autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficatei cu sos de vin

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
1 kg Ficatei Pui, 300 gr Maslina, 2 buc Ceapa, 250 ml Rosu Vin, 5 gr Piper, 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 20 gr Pasta de tomate, 500 ml Apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ficateii de pui si se lasa la scurs, separat intr-o cratita se taie ceapa marunt, se pune piperul, Maggi Secretul Gustului Intensavor cu 2 linguri de ulei de masline, se lasa sa se inabuse putin. Se adauga ficeteii de pui, se pune capacul si se lasa cam 10 minute sa isi schimbe culoarea putin, se adauga 2 cani de apa si se lasa sa dea in fiert. Se baga dupa aceea la cuptor cam 1/2 ora, cand a scazut se adauga lingurita de pasta de tomate si cana cu vin, se mai lasa cam 10-15 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Curatam ciapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara

11 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte aromati!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg Ficatei Pui
  • 300 gr Maslina
  • 2 buc Ceapa
  • 250 ml Rosu Vin
  • 5 gr Piper
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 20 gr Pasta de tomate
  • 500 ml Apa

Raporteaza reteta

Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromati!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )