autor:

Fara foto

» » Fripturi

FICATEI CU SOS

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
1 kg de ficat, ceapa, ulei, sare, usturoi, bulion sau ketkup, ceapa

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Ficateii se prajesc in ulei.
Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in putin ulei pe aragaz 25 min.
Dupa ce s-au calit, peste ele se adauga ketchup si se mai calesc inca vreo 15 min.
La final, ficateii se pun in farfurii si peste ei sau langa ei se adauga sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei cu cartofi si cu sos

Ficatei cu cartofi si cu sos

Ficateii se curata , se spala si se lasa sa se scurga bine. Cartofii se curata si de pun la fiert

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei cu sunca si sos de mustar

Ficatei cu sunca si sos de mustar

Se spala ficateii si se pun la fiert aproximativ 30 min. Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    faraway , 24 iunie 2010

    Nu avea cum sa-ti iasa sosul... Se caleste ceapa 25 min??? Dupa 25 min o arunci cu tot cu oala! Apoi pui kechup???? bueah! Nasol...

  • Fara foto

    nicoleta , 19 februarie 2010

    nu prea mi-a iesit sosul

Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

faraway

Nu avea cum sa-ti iasa sosul... Se caleste ceapa 25 min??? Dupa 25 min o arunci cu tot cu oala! Apoi pui kechup???? bueah! Nasol...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel in vin rosu