Spalam si lasam la uscat ficateii si apoi ii vom pune in tigaie la prajit in ulei de palmier, nehidrogenat. Ficatul trebuie mereu intors cu o spatula de lemn sau o lingura de lemn ca sa nu se rupa sau sa se prinda de tigaie.Vor fi gata in 7-10 minute, cine doreste mai in sange, ii va lasa mai putin la prajit. In alta tigaie punem la prajit 1 minut ceapa, la care adaugam si kaizerul taiat cubulete. Dupa ce le-am prajit un pic, adaugam orezul care, in prealabil a fost spalat si scurs. Adaugam supa de legume, 3 cantitati de apa la 1 cantitate de orez, si lasam sa fiarba la foc mic (15 minute este de ajuns). Acest orez ''bob de aur'' fierbe foarte repede.Aceasta combinatie de ficatei de pui cu rizotto este o mancare tare delicioasa. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii