autor:

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pasare cu afumatura

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
ficatei de pasare, afumatura, usturoi, cimbru, foi de dafin, piper, vin alb, ulei sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficateii, se strecoara, intr-o alta cratita sau tigaie se caleste afumatura taiata feliute subtiri, se adauga ficateii, condimentele si usturoiul, se stinge cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Poate gateste dietetic.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    De ce sa fierb ficateii? Si...doar atat? Oricum, cred ca nu arata ca o mancare gatita.... lipseste ceva, crede-ma. Reciteste, te rog! Si nu te supara!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • ficatei de pasare
  • afumatura
  • usturoi
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper
  • vin alb
  • ulei sau unt

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Poate gateste dietetic.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de vita cu ardei si ciupercute