autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pasare cu afumatura

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
ficatei de pasare, afumatura, usturoi, cimbru, foi de dafin, piper, vin alb, ulei sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficateii, se strecoara, intr-o alta cratita sau tigaie se caleste afumatura taiata feliute subtiri, se adauga ficateii, condimentele si usturoiul, se stinge cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Mod de preparare: Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita

4 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Poate gateste dietetic.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    De ce sa fierb ficateii? Si...doar atat? Oricum, cred ca nu arata ca o mancare gatita.... lipseste ceva, crede-ma. Reciteste, te rog! Si nu te supara!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Poate gateste dietetic.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata