autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE CU CIUPERCI

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg ficatei de pasare 200-300 g ciuperci 1 ceapa 100 g. kaizer 150 ml ulei 1 cescuta vin alb 1 lingura margarina patrunjel verde sare piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa se pune la prajit, se adauga kaizerul taiat marunt si ciupercile.Se lasa la calit impreuna cam 10 minute.
Separat, intr-o alta tigaie se pune margarina la topit si se adauga ficatul. Dupa ce s-a rumenit se adauga peste kaizer si ciuperci. Se toarna vinul, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiatba la foc domol. La sfarsit se adauga verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in mujdei de usturoi

Pulpe de pui in mujdei de usturoi

Pulpele spalate,sterse bine se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Ce bun trebuie sa fie!!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Ce bun trebuie sa fie!!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
FRIGARUI MUNTENESTI