Autor:
Miky (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 mai 2009
Ingrediente
1/2 kg ficatei de pasare 200-300 g ciuperci 1 ceapa 100 g. kaizer 150 ml ulei 1 cescuta vin alb 1 lingura margarina patrunjel verde sare piper.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa se pune la prajit, se adauga kaizerul taiat marunt si ciupercile.Se lasa la calit impreuna cam 10 minute.
Separat, intr-o alta tigaie se pune margarina la topit si se adauga ficatul. Dupa ce s-a rumenit se adauga peste kaizer si ciuperci. Se toarna vinul, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiatba la foc domol. La sfarsit se adauga verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009
Ce bun trebuie sa fie!!!!