Ceapa se pune la prajit, se adauga kaizerul taiat marunt si ciupercile.Se lasa la calit impreuna cam 10 minute.
Separat, intr-o alta tigaie se pune margarina la topit si se adauga ficatul. Dupa ce s-a rumenit se adauga peste kaizer si ciuperci. Se toarna vinul, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiatba la foc domol. La sfarsit se adauga verdeata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii