autor:

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE CU CIUPERCI

Autor: Miky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg ficatei de pasare 200-300 g ciuperci 1 ceapa 100 g. kaizer 150 ml ulei 1 cescuta vin alb 1 lingura margarina patrunjel verde sare piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa se pune la prajit, se adauga kaizerul taiat marunt si ciupercile.Se lasa la calit impreuna cam 10 minute.
Separat, intr-o alta tigaie se pune margarina la topit si se adauga ficatul. Dupa ce s-a rumenit se adauga peste kaizer si ciuperci. Se toarna vinul, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiatba la foc domol. La sfarsit se adauga verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Ce bun trebuie sa fie!!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficatei de pasare 200-300 g ciuperci 1 ceapa 100 g. kaizer 150 ml ulei 1 cescuta vin alb 1 lingura margarina patrunjel verde sare piper.

Raporteaza reteta

cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Ce bun trebuie sa fie!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Frigrarui de carnat cu legume