Ficateii se spala si se pun pe un servetel sa se scurga bine de apa. Costita se taie felii subtiri. Se ia fiecare ficatel si se presara putin piper si se inveleste intr-o feliuta de costita, se prinde cu o scobitoare si se aseaza pe o tava unsa cu ulei. Se da la cuptor 15 20 min. Cand sunt gata se presara putina sare si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii