Ingrediente
250 grame de ficatei de pasare, 6-7 catei de usturoi, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 lingurita de ghimbir ras, 3 linguri de ulei, 1 1/2 cana de apa, sare
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
4 voturi
Mod de preparare
Cand a scazut apa se scot pe o farfurie si se acopera cu folie de aluminiu sa stea calzi.
In sosul lasat de ficatei se pune la prajit un morcov taiat jullienne. Cand incepe sa se inmoaie putin se adauga si un ardei gras taiat tot jullienne.Se sareaza, se acopera si lasa la foc mediu cam 5 minute, timp in care se mai mesteca sa nu se prinda. Se adauga apoi o jumatate de cana de apa si se lasa sa fiarba acoperit.Cand apa a scazut se adauga ghimbirul ras (1 lingurita)si se mai tin pe foc pana ce sunt bine prajite.
Se servesc legumele alaturi de ficatei.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009
O bunatate...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009
Cred ca sunt deliciosi...
mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009
Simplu si gustos.Imi plac foarte mult ficateii prajiti.