autor:

lizz

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pasare cu piure de cartofi

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg de cartofi, 1/2 kg de ficatei de pasare, 100 ml de lapte, 2 linguri de unt, 3 catei de usturoi pisati, 3 linfuri de ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Am pus la fiert cartofii cu putina sare. Dupa ce au fost gata, i-am dat la mixer si i-am amestecat cu laptele fierbinte, untul, usturoiul... condimentat dupa gust.
Ficateii de pasare i-am pus in ulei incins si cu un praf de sare pana au fost gata si ei.
Se servesc fiertinti impreuna cu piure si ceva acritura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

Se dezoseaza pulpa de curcan . Ceapa,usturoiul , ardeiul si ciupercile se toaca marunt si se amesteca

14 voturi    11 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

16 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Ficăţeii sunt frecvent pe masa noastră, pentru că-i plac fiului meu. Fiindcă ne ferim de prăjeli, eu îi pun la călit cu un pic de unt într-un vas acoperit .şi 1/2 pahar vin. Când sunt aproape gata căliţi, îi sărez, îi piperez, pun şi puţin suc de roşii şi 1/2 pahar vin alb. Mai îi las pe foc 10-15 min. Între timp pregătesc şi piureul.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    Apetisant.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

    Sarea se pune doar cand ficateii sunt gata ! Altfel se inatresc...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata