FICATEI DE PASARE CU ROSII

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 ml ulei
  • 2-3 lingurite vegeta
  • un varf de cutit cimbru
  • 3 rosii bine coapte
  • 1/2 ardei gras verde
  • o legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Ficateii se curata cu atentie de fiere daca e cazul, sa nu amareasca mancarea, se spala si se pun la prajit in ulei, la foc domol. Adaugam rosiile taiate marunt, si ardeiul taiat fasii f. subtiri. Cand sunt gata, se adauga vegeta si cimbru si se iau de pe foc. Deasupra presaram patrunjel tocat marunt. Se servesc cu mamaliguta si castraveciori murati. Se mai pot servi cu pireu de cartofi, cu paste fainoase, sau cu orez, depinde de pofta fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor