autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE CU ROSII

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Ingrediente
500 g ficatei de pasare, 200 ml ulei, 2-3 lingurite vegeta, un varf de cutit cimbru, 3 rosii bine coapte, 1/2 ardei gras verde, o legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:
Ficateii se curata cu atentie de fiere daca e cazul, sa nu amareasca mancarea, se spala si se pun la prajit in ulei, la foc domol. Adaugam rosiile taiate marunt, si ardeiul taiat fasii f. subtiri. Cand sunt gata, se adauga vegeta si cimbru si se iau de pe foc. Deasupra presaram patrunjel tocat marunt. Se servesc cu mamaliguta si castraveciori murati. Se mai pot servi cu pireu de cartofi, cu paste fainoase, sau cu orez, depinde de pofta fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE CU ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Multumesc frumos Roda, e o buna idee cu maghiran si busuioc, ador gustul lor.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Foarte bun si gustos.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Toata familia mea este fan ficatei.Eu mai adug in preparat si 1 lingurita maghiran si 1 lingurita busuioc.Meriti 5 stelute.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Cred ca e foarte gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 ml ulei
  • 2-3 lingurite vegeta
  • un varf de cutit cimbru
  • 3 rosii bine coapte
  • 1/2 ardei gras verde
  • o legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc frumos Roda, e o buna idee cu maghiran si busuioc, ador gustul lor.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Gratin de cartofi cu bacon si cascaval afumat