autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE CU ROSII

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
500 g ficatei, 2 cepe albe, 4 rosii, 2 catei de usturoi, ulei, piper, cimbru, vegeta cu gust de gaina, frunze de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se taie solzisori si se caleste in ulei.
Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa fie bine curatati de fiere sa nu amareasca mancarica) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga rosiile taiate f subtire si tot acum o lingurita rasa de cimbru, se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 10-15 minute.
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat marunt, piperul, vegeta(dupa gustul fiecaruia) si se da la o parte de pe foc. Presaram frunze tocate de patrunjel. Se poate servi langa pireu de cartofi, sau paste fainoase spirale, sau langa o portie de cus-cus. Se poate servi simplu cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE CU ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc si conopida

Orez cu carne de porc si conopida

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Foarte gustoasa aceasata reteta!

  • Fara foto

    alina (Chef de cuisine) , 06 august 2009

    E foarte buna combinatia dintre ficatei si mancarea de rosii. Eu tin mai intai ficateii la cuptor si ii amestec la final cu mancarea sau ii pun alaturi. In mancarea de rosii eu pun si putin zahar.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Yammmi, yammmi, ce bun este, felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ficatei
  • 2 cepe albe
  • 4 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • piper
  • cimbru
  • vegeta cu gust de gaina
  • frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa aceasata reteta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui toscane