autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE CU ROSII

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
500 g ficatei, 2 cepe albe, 4 rosii, 2 catei de usturoi, ulei, piper, cimbru, vegeta cu gust de gaina, frunze de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se taie solzisori si se caleste in ulei.
Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa fie bine curatati de fiere sa nu amareasca mancarica) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga rosiile taiate f subtire si tot acum o lingurita rasa de cimbru, se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 10-15 minute.
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat marunt, piperul, vegeta(dupa gustul fiecaruia) si se da la o parte de pe foc. Presaram frunze tocate de patrunjel. Se poate servi langa pireu de cartofi, sau paste fainoase spirale, sau langa o portie de cus-cus. Se poate servi simplu cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE CU ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui Jakob

Pui Jakob

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau

9 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Foarte gustoasa aceasata reteta!

  • Fara foto

    alina (Chef de cuisine) , 06 august 2009

    E foarte buna combinatia dintre ficatei si mancarea de rosii. Eu tin mai intai ficateii la cuptor si ii amestec la final cu mancarea sau ii pun alaturi. In mancarea de rosii eu pun si putin zahar.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Yammmi, yammmi, ce bun este, felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ficatei
  • 2 cepe albe
  • 4 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • piper
  • cimbru
  • vegeta cu gust de gaina
  • frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa aceasata reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rinichi de porc cu usturoi