autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
- 500 g ficatei de pasare, - 4-5 rosii de marime medie, - 1 ceapa mare, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingura ulei de masline, - sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute.

Se adauga ceapa taiata rondele, rosiile taiate cubulete mici, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul.

Se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mic pana scade sosul.

Se pot servi cu garnitura de cartofi prajiti sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se spala orezul si se lasa la inmuiat. .Frunzele de vita se oparesc in apa si bors.Se scot cu

12 voturi    13 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Imi plac ficateii de pasare foarte mult,iar reteta ta pare tare gustoasa...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

    Ficateii sunt tare buni cu sos de rosii si mamaliguta calda!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Sunt gustosi,sunt deliciosi...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Si noua ne plac ficatei tare mult.... se pot servi si cu cus-cus...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Si eu gatesc ficatei asa, doar ca adaug la sfarsit puti cimbru, e minunat !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 500 g ficatei de pasare
  • - 4-5 rosii de marime medie
  • - 1 ceapa mare
  • - 1 capatana de usturoi
  • - 1 lingura ulei de masline
  • - sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac ficateii de pasare foarte mult,iar reteta ta pare tare gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Limba rasol cu dovlecel