autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
- 500 g ficatei de pasare, - 4-5 rosii de marime medie, - 1 ceapa mare, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingura ulei de masline, - sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute.

Se adauga ceapa taiata rondele, rosiile taiate cubulete mici, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul.

Se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mic pana scade sosul.

Se pot servi cu garnitura de cartofi prajiti sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele de pui cu piure de orez

Snitele de pui cu piure de orez

Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati , se bate cu ciocanul de snitele , peste fiecare felie

8 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Varza noua cu afumatura in vas roman

Varza noua cu afumatura in vas roman

Se taie varza fideluta,se pune intr-un vas ,se sareaza si se lasa circa 5-10 min pentru a intra bine

17 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Imi plac ficateii de pasare foarte mult,iar reteta ta pare tare gustoasa...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

    Ficateii sunt tare buni cu sos de rosii si mamaliguta calda!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Sunt gustosi,sunt deliciosi...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Si noua ne plac ficatei tare mult.... se pot servi si cu cus-cus...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Si eu gatesc ficatei asa, doar ca adaug la sfarsit puti cimbru, e minunat !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 500 g ficatei de pasare
  • - 4-5 rosii de marime medie
  • - 1 ceapa mare
  • - 1 capatana de usturoi
  • - 1 lingura ulei de masline
  • - sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac ficateii de pasare foarte mult,iar reteta ta pare tare gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mancare de fasole verde