autor:

valentina ionita

» » Fripturi

FICATEI DE PASARE LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
ficatei de pasare, Pentru marinata folosim :, sare dupa gust, piper, dupa gust, un pahar vin alb, zeama de lamaie dupa gust, putin ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Ficateii de pasare se curata, se spala bine,se zvanta si se pun la marinat in sosul pregatit din sare, piper, cimbru,busuioc,oregano,vin alb,zeama de lamaie si putin ulei de masline timp de o ora.
Dupa ce se scot din marinata se lasa putin la scurs , se aseaza pe gratarul incins si se rumenesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE LA GRATAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de miel la punga

Pulpa de miel la punga

Pulpa de miel se pune la macerat in 300 ml vin alb timp de 3-4 ore, intorcandu-se pe ambele parti.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile

5 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Ft buni, cam asa ii gatesc si eu !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Eu pun ficateii cu toate condimentele in folie de aluminiu si asa ii pun pe gratar.Ies zemosi si buni.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Deja imi lasa gura apa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • ficatei de pasare
  • Pentru marinata folosim :
  • sare dupa gust
  • piper, dupa gust
  • un pahar vin alb
  • zeama de lamaie dupa gust
  • putin ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

vera (Chef de cuisine)

Ft buni, cam asa ii gatesc si eu !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa