autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE PANE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
ficatei pasare, ou, pesmet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Ficateii se spala si se zvanta bine.Apoi,se dau prin pesmet,prin ou batut amestecat cu sare, piper, busuioc,cimbru dupa gust si din nou prin pesmet.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE PANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

In prima etapa pregatesti puiul, il tai suvite subtiri si alaturi de el poti adauga ardeii si ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2014

    Multumesc...

  • Fara foto

    Khaled Haydar , 22 decembrie 2014

    Add a comment...e simplu ...dar ...bun !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Sunt gustosi si noua ne plac mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Ce bunatate!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Foarte gustosi si eu pregatesc, ne plac tare mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Multumesc si spor la gatit...

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Mmmmmmm fictei de pasare ,o bunatate.Imi plac foarte mult prajiti doar cu sare si piper si pane. Mi-ai facut o pofta de mor. Miine cred ca am sa fac si eu ca nu mai pot de pofta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Mie imi plac f. tare.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Cu pesmet sunt mai crocanti si mai apetisanti. Foarte buni.Mmm

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Sunt deliciosi draga Sidy...N-o sa - ti para rau...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O bunatate ! N-am incercat sa-i trec si prin pesmet, inca...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Sunt buni,buni,buni...

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Si eu ii fac fara pesmet, doar cu faina si ou. Inainte ii las sa stea putin in lapte. Am sa incerc si cu pesmet.

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Ficateii sunt la fel buni atat cu pesmet cat si fara

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Gatesc si eu ficatei pane, dar fara pesmet, ne plac f. mult.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • ficatei pasare
  • ou
  • pesmet
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca De Cartofi