autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ficatei de pasare, 200 ml ulei, 2-3 lingurite vegeta, un varf de cutit cimbru, o legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ficateii se curata cu atentie de fiere daca e cazul, sa nu amareasca mancarea, se spala si se pun la prajit in ulei, la foc domol. Cand sunt gata, se adauga vegeta si cimbru si se iau de pe foc. Deasupra presaram patrunjel tocat marunt. Se servesc cu mamaliguta si castraveciori murati. Se mai pot servi cu pireu de cartofi, cu paste foainoase, sau cu orez, depinde de pofta fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu mazare verde

Ficatei de pasare cu mazare verde

Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei.Adaugam gogosarul taiat marunt,

10 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Sunt foarte buni!, merge cred si cu o ceapa, tocata, prajita.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Da intotdeauna asociez ficatul(de gaina, gasca, rata, porc, vita)cu cimbru. Mi se pare o combinatie potrivita.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Merge foarte, foarte bine cu cimbru.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Lenuto sa sti ca am sa incerc sa pun si eu cimbru pe ei... Nu am pus niciodata , pina acum...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 ml ulei
  • 2-3 lingurite vegeta
  • un varf de cutit cimbru
  • o legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Sunt foarte buni!, merge cred si cu o ceapa, tocata, prajita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu mazãre în sos de Brandy