Autor:
Andra (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ingrediente
350g ficat de pui, 1 ceapa, 5-6 cartofi, 3 oua, 1 lingura faina, 5 linguri lapte, verdeata, sare, 50ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Speli bine cartofii de pamant si ii pui la fiert intr-o oala cu apa rece si sare. Intre timp , cureti si tai ceapa marunt si o pui la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a aurit, adaugi ficatul taiat bucatele si le lasi sa se caleasca impreuna timp de 10 minute, dupa care dai compozitia la o parte. Scurgi cartofii de apa, ii cureti cat sunt fierbinti si ii tai felii sau cuburi. Amesteci apoi cartofii cu ceapa si ficatul si rastorni toata compozitia intr-o cratita unsa cu ulei. Bati ouale spuma ca pentru omleta, adaugi in ele laptele, faina, verdeata tocata, sarea si rastorni acest amestec peste cartofi. Dai vasul la cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam
9 voturi
7 comentarii
1h 10 min
Pregatim foile:
Amestecam toate ingredientele sa ne iasa
un aluat ca de clatite dar mai gros.
Prajim
29 voturi
14 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate