Speli bine cartofii de pamant si ii pui la fiert intr-o oala cu apa rece si sare. Intre timp , cureti si tai ceapa marunt si o pui la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a aurit, adaugi ficatul taiat bucatele si le lasi sa se caleasca impreuna timp de 10 minute, dupa care dai compozitia la o parte. Scurgi cartofii de apa, ii cureti cat sunt fierbinti si ii tai felii sau cuburi. Amesteci apoi cartofii cu ceapa si ficatul si rastorni toata compozitia intr-o cratita unsa cu ulei. Bati ouale spuma ca pentru omleta, adaugi in ele laptele, faina, verdeata tocata, sarea si rastorni acest amestec peste cartofi. Dai vasul la cuptor pentru 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii