Ficateii se spala si se curata. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pun ficateii la prajit si se caleste si ceapa. Cand ceapa este calita (nu prajita) se adauga apa (obligatoriu calda). Lasam sa se inabuse 10 minute, apoi se adauga bulion (cat va place). Cand este aproape fiarta, condimentam dupa gust cu sare si piper, putin cimbru si 2-3 foi de dafin si lasati sa scada cat doriti, in functie de cat sos vreti sa va iasa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii