Se pun intr-o tigaie mai inalta ciupercile proaspete, taiate felii cu putina sare si 1 pahar de apa si 1/2 pahar de ulei. Se fierb inabusit pana se inmoaie putin. Se adauga ficateii de pui curatati si spalati, cateii de usturoi intregi, doua foi de dafin, 1/2 lingurita de curry, 3-4 boabe de ienibahar si 1/2 lingurita de de maghiran. Se lasa sa fiarba inabusit, intorcandu-se ficateii pe ambele parti. Cand a scazut tot lichidul, se scot cateii de usturoi si frunzele de dafin. Ficateii si ciupercile se rumenesc usor.
In cazul in care se folosesc ciuperci din conserva, continutul acestora se pune cu tot cu lichid.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii