Am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am prajit in ulei 5 minute.Am adaugat ardeiul,morcovul,gogosarul(tocate cubulete mici) si maslinele carora le scoatem samburele si le tocam si pe ele. Am adugat sare si apa cat sa acopere bine legumele si le-am lasat la foc moderat pana s-a fiert morcovul.Adaugam ficateii si daca e nevoie mai completam cu apa sa se fiarba si acestiam cam 10-15 minute.Cand aproape s-au fiert si ficateii adaugam rosiile tocate si mai lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam patrunjeleul tocat ,piperul si sare dupa gust.
Se pot servi cu cartofi natur,cu orez sau cu piure de cartofi.
Va doresc pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii