Se spala bine ficateii dupa care se pun in tigaia bine incinsa cu uleiul ,otetul si un pic de apa. Intre timp se toaca marunt legumele.Dupa ce a scazut apa se pune ceapa peste ficatei se lasa un pic sa dea un clocot dupa care se adauga si ardeiul cu morcovul. Rosiile ori se dau prin razatoare ori le taiati cu cutitul. Dupa ce se prajesc un pic si morcovul cu ardeiul adaugam rosiile un pic de sare punem un capac si lasam sa fiarba. La urma adaugam delikat, piper si patrunjel(daca vrem putem adauga si foi de dafin).Va doresc pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii