Se spala ficateii si se taie in cuburi.
Se spala ficateii si se taie in cuburi.
Se incinge uleiul intr-o cratita mica.
Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se rumenesc, se adauga ceapa maruntita, usturoiul tocat fin si mazarea scursa si se soteaza.
Se adauga apa fiarta si se lasa sa fiarba 15 minute la foc mediu. Cand sosul a scazut, se adauga sucul de rosii, vinul alb si baza pentru mancaruri si se mai lasa 10-15 minute la foc mic, pana scade sosul. La sfarsit, se adauga cimbrisorul, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe totul 3-4 minute.
Se orneaza cu patrunjel sau busuioc verde si rondele de rosii si se serveste insotit de castraveciori in otet si de un pahar de vin rosu pentru cei peste 18 ani.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii