1.Se curata ceapa si se taie in sferturi.Intr-o tigaie se pune uleiul ,se incalzeste, se adauga ceapa si se soteaza pana devine aurie.Se adauga ficateii peste ceapa si se prajesc impreuna timp de 5 minute.Se adauga stafidele si vinul rosu;se lasa la fiert 3 minute.Se aduga nucile curatate si tocate si se condimenteaza dupa gust.
2.Se fierb pastele ,se scurg bine si se pun peste ficatei.Se orneaza cu cateii de usturoi taiati bucatele si prajiti putin.Se serveste fierbinte ca antreu sau fel principal.
Nota:usturoiul se pregateste intr-o tigaie stropita cu ulei de masline , la 180*C in cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii