1.Se curata ceapa si se taie in sferturi.Intr-o tigaie se pune uleiul ,se incalzeste, se adauga ceapa si se soteaza pana devine aurie.Se adauga ficateii peste ceapa si se prajesc impreuna timp de 5 minute.Se adauga stafidele si vinul rosu;se lasa la fiert 3 minute.Se aduga nucile curatate si tocate si se condimenteaza dupa gust.
2.Se fierb pastele ,se scurg bine si se pun peste ficatei.Se orneaza cu cateii de usturoi taiati bucatele si prajiti putin.Se serveste fierbinte ca antreu sau fel principal.
Nota:usturoiul se pregateste intr-o tigaie stropita cu ulei de masline , la 180*C in cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii