autor:

Mihaela11

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -1/2 kg ficat de pui proaspat, -1 legatura de patrunjel, -4-5 catei de usturoi, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat, -5 linguri ulei de masline, -3 linguri melasa de rodie acrisoara

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Ficatul se spala , se curata si se taie in bucati mai mici.
Se incinge uleiul de masline si se adauga ficatul; se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se acopere cu un capac si se da focul la minimum.
Se lasa 15 minute , apoi se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute.
Se presara patrunjelul verde taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute.
Se pune pe un platou si se stropeste cu melasa de rodie acrisoara; ii da o aroma deosebita.
Se serveste cu garniture de orez cu legume( a la Doina) si salata Caprese de rosii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE

CHIFTELE

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2011

    super bun!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    Ce masa festiva ai pregatit draga..............felicitari si ai votul meu:))

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1/2 kg ficat de pui proaspat
  • -1 legatura de patrunjel
  • -4-5 catei de usturoi
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat
  • -5 linguri ulei de masline
  • -3 linguri melasa de rodie acrisoara

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

super bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura asortata (pasare, porc)