Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se prajesc pe o parte si pe alta cate un minut, dupa care se adauga o cana de apa si se acopera, lasandu-i sa fiarba 10 minute.
Usturoiul se taie rondele, se adauga peste ficatei si se mai lasa 5 minute sa fiarba acoperit.
Se ia capacul si se lasa la fiert pana ce apa scade de tot.
Se presara cu sare inainte de a fi serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii