Ficatei de pui in bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pui
  • 15 felii subtiri de bacon
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura ulei pt uns vasul
  • 20 ml de vin alb
  • sare si piper

Mod de preparare

Am spalat ficateii si i-am pus 5 min la fiert cu sare. Am amestecat uleiul de masline cu mustarul si piperul. Ficatul l-am strecurat si l-am lasat sa se raceasca un pic. Am uns feliile de bacon cu sosul format din mustar si am pus cate un ficatel si am rulat strans. L-am asezat rand pe rand,unul langa altul intr-un vas termorezistent uns cu ulei. I-am uns cu sosul ramas si i-am introdus in cuptor stropiti cu putin vin. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise