Se taie ceapa Julien si se pune la calit cca 2-3 minute.
Se adauga ficateii si se lasa si acestia cca 5 min.Apoi se pun si ciupercile(de data aceasta am folosit pleurotus) si se lasa cca 15 min cu capacul pus.
Dupa ce au trecut cele 15 min. se adauga putin oregano,piper(alb sau negru doar sa fie proaspat rasnit), usturoiul taiat feliute si vinul.
Se lasa la fiert pana scade sosul ce s'a lasat de la ciuperci.
La sfarsit se drege de sare si se pune mararul spalat si maruntit.
Cam asta e...simplu dar gustos.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii