Se curata si spala bine ficateii(atentie sa nu aiba fiere ca amareste mancarea) se lasa la scurs. Intre timp taiem ceapa si ardeii solzisori si-i punem la prajit in ulei. Dupa ce ficateii s-au scurs, ungem un vas termorezinstent cu putin ulei, punem ficateii, ceapa si ardeiul calit, condimentam cu cimbru, sare, piper si boia, amestecam usor pana se omogenizeaza.
Punem vasul in cuptorul preincalzit pentru 30 minute. Intre timp curatam usturoul, preparam un mujdei, adaugand peste usturoiul zdrobit 1 lingura ulei, una de apa si 1 lingurita otet. Turnam mujdeiul peste ficatei si mai lasam inca 5 minute in cuptor. Scoatem din cuptor, presaram verdeata si daca ne place servim cu mammaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii