Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa se curata, spala si se taie solzisori, se aseaza in tava. Se adauga ulei, sare, piper si se da la cuptor. Intr-un vas se amesteca vinul cu zaharul, iar cind ficateii s-au rumenit se adauga impreuna cu usturoiul taiat felii. Se da la cuptor inca 10-15 min. Mai puteti adauga si putina apa pentru sos. Dupa ce cartofii au fiert, se scurg, se paseaza si se amesteca cu untul, apoi se subtiaza cu lapte pana la consistenta dorita. Se serveste totul cald cu salata de sezon. Optional smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii