Ficatei de pui pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ficatei de pui pane

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 2 oua
  • 6-7 linguri faina
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita patrunjel tocat sau uscat
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza cu piper si cimbru.

Intr-o farfurie amestecati ouale cu 4-5 linguri de faina, sare, piper, patrunjel. Puneti uleiul la incins, dati pe rand ficateii prin faina ramasa, apoi prin compozitia de ou cu faina si puneti-i la prajit. Dupa 3-4 minute intoarceti-i pe partea cealalta.

Dupa ce s-au prajit, scoateti-i pe hartie absorbanta. Se pot servi cu spanac, piure, muraturi, salate, etc.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor