autor:

Doina  Varga

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pui pane

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
500 g ficat de pui, 2 oua, 5 linguri faina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

38 voturi

Mod de preparare

1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza.
2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai gros) condimentat cu sare si piper.
3. Se dau ficateii prin aluat, se pun in uleiul incins si se da focul mai mic ca sa se patrunda fara sa se arda. Am folosit ulei de palmier cu Zero Colesterol. Nu miroase a prajeala. Sunt mai crocanti.
Se servesc cu garnitura de cartofi, ciuperci, salata sau muraturi.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui pane

Ficatei de pui pane

Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza

22 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • Carol Surdu , 26 martie 2014

    .

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2011

    Deliciosi...............

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte buni, ne plac si noua mult, gatesc des.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Deliciosi

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Multumesc mult. Ma bucur ca va place.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Apetisant!Am mai invatat ceva azi.Multumesc si succes in continuare!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Chiar arată frumos, dar cred că e şi bun!!! Felicitări!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 mai 2009

      Foarte frumos prezentat, cu gust.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Un deliciu.Eu dau ficateii prima data prin pesmet,prin ou batut amestecat cu sare,piper,cimbru,busuioc si din nou prin pesmet.Se prajeste in ulei incins.Si eu folosesc ulei de palmier.E intradevar foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

38 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

135 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

mac myra (Chef de cuisine)

Deliciosi...............

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tartalete cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges