Punem in apa condimentele si usturoiul pentru gust. Se pun cartofii spalati si se fierb in coaja pentru ca sunt mai gustosi. Cand sunt gata se decojesc cat sunt inca fierbinti si se paseaza imediat cu presa impreuna cu branzeturile, untul, galbenusurile, nucsoara si la sfarsit albusul. Gustam si potrivim de sare daca mai e nevoie. Punem gramajoare pe o hartie de copt cu ajutorul posului si le dam la cuptor la 180 de grade pana se rumenesc. Calim usturoiul impreuna cu ficatul dupa care urmeaza ceapa taiata julienne. Adaugam condimente si la sfarsit stingem cu vin si punem verdeata. Servim cu garnitura de cartofi. Cartofii sunt buni atat reci cat si calzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii