Se spala bine ficateii si se zvanta.
Se pun intr-o tigaie cu capac si se toarna peste ei ulei de floarea soarelui, atat cat sa ajunga pana la...mijlocul lor.
Se presara printre ei , in ulei, cateii de usturoi curatati.
Se pune tigaia pe un foc mic, acoperita cu capac si se lasa la prajit circa 5-7 minute.
Se ia tigaia de pe foc, se lasa 30 de secunde, se da capacul la o parte si se intorc ficateii pe partea cealalta.
Se pune din nou pe foc tigaia inca vreo 10 minute (depinde de \"puterea\" focului).
Cand sunt gata, se scot din ulei, se pun in farfurie , unde se presara peste ei sare si piper.(!nu se pune sarea inainte, pentru ca se intaresc!!!)
Se \"savureaza\" alaturi de piure de cartofi si gogosari murati!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii