Ficateii se curata bine de pielite si se lasa cateva ore in apa rece ca sa iasa tot sangele din ei apoi se lasa la scurs. Se presara pe fiecare in parte putina sare, putin piper si boia. Se \"imbraca\" apoi intr-o felie de bacon fiecare ficatel in parte. Se fixeaza in scobitori. Rulourile astfel formate se pun intr-un vas cu putin ulei si se dau la cuptor pentru circa 30 min. Cand sunt gata rumenite se scot din cuptor, se aseaza pe un platou si se pot servi atat calde cat si reci.Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii