autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
1 kg de ficatei de pasare, 200 ml de vin rosu, 2 linguri de pasta de tomate, 1 lingura de secretul gustului de la maggi, cimbru, piper, patrunjel, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul, piperul si se amesteca pana devine un continut omogen.
Cand ficateii sunt rumeniti se adauga in tigaie sosul peste acestia si se lasa in continuare la foc mic amestecand uneori pentru ca sosul sa patrunda in ficatei.
Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si patrunjel proaspat;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de vin cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri. Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si

22 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte bun, mai ales ca mie imi plac ficateii.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte gustosi ficateii astfel preparati... yumi,yumi...si cu mamaliguta langa...Felicitari ! ***** Acum, ca ai "spart gheta" si ne-ai impartasit prima reteta...te asteptam si cu altele. Spor la gatit si publicat cat mai multe delicii culinare! O zi minunata in continuare!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 200 ml de vin rosu
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de secretul gustului de la maggi
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Stelian Dinca
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

86 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu sos de rosii la cuptor