autor:

» » Mancaruri cu carne

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
1 kg de ficatei de pasare, 200 ml de vin rosu, 2 linguri de pasta de tomate, 1 lingura de secretul gustului de la maggi, cimbru, piper, patrunjel, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul, piperul si se amesteca pana devine un continut omogen.
Cand ficateii sunt rumeniti se adauga in tigaie sosul peste acestia si se lasa in continuare la foc mic amestecand uneori pentru ca sosul sa patrunda in ficatei.
Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si patrunjel proaspat;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de vin cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte bun, mai ales ca mie imi plac ficateii.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte gustosi ficateii astfel preparati... yumi,yumi...si cu mamaliguta langa...Felicitari ! ***** Acum, ca ai "spart gheta" si ne-ai impartasit prima reteta...te asteptam si cu altele. Spor la gatit si publicat cat mai multe delicii culinare! O zi minunata in continuare!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 200 ml de vin rosu
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de secretul gustului de la maggi
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Stelian Dinca
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

92 voturi    14 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Muschiulet de porc impletit