autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
1 kg de ficatei de pasare, 200 ml de vin rosu, 2 linguri de pasta de tomate, 1 lingura de secretul gustului de la maggi, cimbru, piper, patrunjel, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul, piperul si se amesteca pana devine un continut omogen.
Cand ficateii sunt rumeniti se adauga in tigaie sosul peste acestia si se lasa in continuare la foc mic amestecand uneori pentru ca sosul sa patrunda in ficatei.
Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si patrunjel proaspat;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de vin cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de brozbe

Mancare de brozbe

Se curata brozbele de coaja si se rad pe razatoarea de mere. Se calesc impreuna cu putina ceapa. Peste

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

11 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte bun, mai ales ca mie imi plac ficateii.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte gustosi ficateii astfel preparati... yumi,yumi...si cu mamaliguta langa...Felicitari ! ***** Acum, ca ai "spart gheta" si ne-ai impartasit prima reteta...te asteptam si cu altele. Spor la gatit si publicat cat mai multe delicii culinare! O zi minunata in continuare!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 200 ml de vin rosu
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de secretul gustului de la maggi
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Stelian Dinca
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

86 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat