autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stelian Dinca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
1 kg de ficatei de pasare, 200 ml de vin rosu, 2 linguri de pasta de tomate, 1 lingura de secretul gustului de la maggi, cimbru, piper, patrunjel, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul, piperul si se amesteca pana devine un continut omogen.
Cand ficateii sunt rumeniti se adauga in tigaie sosul peste acestia si se lasa in continuare la foc mic amestecand uneori pentru ca sosul sa patrunda in ficatei.
Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si patrunjel proaspat;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de vin cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu orez si legume

Rulouri de pui cu orez si legume

Reteta se executa in 3 etape: 1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte bun, mai ales ca mie imi plac ficateii.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte gustosi ficateii astfel preparati... yumi,yumi...si cu mamaliguta langa...Felicitari ! ***** Acum, ca ai "spart gheta" si ne-ai impartasit prima reteta...te asteptam si cu altele. Spor la gatit si publicat cat mai multe delicii culinare! O zi minunata in continuare!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 200 ml de vin rosu
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de secretul gustului de la maggi
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Stelian Dinca
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

87 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
OSTROPEL DE PUI