Se incinge uleiul si untul si se caleste ceapa. Se adauga ficateii. Cind sint rumeni se adauga sare, piper,chilli (boia), ierburile provence si usturoiul. Se adauga rosiile si 150 ml apa si se lasa la fiert la foc mediu cu capac aproximativ 15 minute. Se stinge focul se adauga smintina si busuiocul(frunze sau tocat). Se serveste cu mamaliguta sau paste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii