autor:

» » Mancaruri cu carne

Ficatei inabusiti,cu mamaliga

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
500 g ficatei,1 fir ceapa verde,1 legetura marar,2-3 linguri unt, malai,2 linguri smantana degresata,sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas de fonta,pui la fiert 350ml apa cu un varf de cutit de sare.Presari 2 linguri de malai,iar cand apa clocoteste,adaugi restul de malai si omogenizezi.Continui fierberea la foc mic,amestecand din cand in cand,pana se ingroasa mamaliga.In timp ce pregatesti mamaliga,speli ficateii,i-i cureti de pielita si i-i fierbi in apa nesarata 6-7 minute.Speli si tai marunt ceapa si mararul.Scurgi ficateii fierti si i-i inabusi in unt,adaugand ceapa si 100ml apa.la sfarsit adaugi peste ficatei mararul,i-i servesti cu mamaliga calda si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inabusiti,cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei,1 fir ceapa verde,1 legetura marar,2-3 linguri unt, malai,2 linguri smantana degresata,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti la cuptor - reteta casei