Intr-un vas de fonta,pui la fiert 350ml apa cu un varf de cutit de sare.Presari 2 linguri de malai,iar cand apa clocoteste,adaugi restul de malai si omogenizezi.Continui fierberea la foc mic,amestecand din cand in cand,pana se ingroasa mamaliga.In timp ce pregatesti mamaliga,speli ficateii,i-i cureti de pielita si i-i fierbi in apa nesarata 6-7 minute.Speli si tai marunt ceapa si mararul.Scurgi ficateii fierti si i-i inabusi in unt,adaugand ceapa si 100ml apa.la sfarsit adaugi peste ficatei mararul,i-i servesti cu mamaliga calda si smantana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii