Intr-un vas de inox cu capac (oala de 1 litru) se taie ceapa solzisori (julien) si se aseaza pe fundul oalei, apoi ardeii grasi taiati cubulete se pun si ei si, la sfarsit, se pun ficateii, peste care se pune untul sau margarina in diferite locuri.
Se pune capacul si se da la foc mic, din cand in cand se mai agita oala fara a lua capacul. Se lasa la foc timp de 25-30 minute.
Atentie: se lasa doar la foc mic si nu necesita sa se condimenteze, nici sare nu se pune. Sunt foarte gustosi. Se servesc cu cartofi piure si salata de varza sau gogosari murati.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii