Spal ficateii, las la scurs. Incing uleiul in Dubletta, adaug ficateii, usturoiul, foaia de dafin, cimbrul si piperul. Las sa se caleasca, adaug 30 ml vin, las sa scada sosul, la final adaug sare dupa gust.Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi, sau cartofi .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii