autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pui la Dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de pui, 2-3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masine, 30 ml vin, piper, o foaie de dafin, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Spal ficateii, las la scurs. Incing uleiul in Dubletta, adaug ficateii, usturoiul, foaia de dafin, cimbrul si piperul. Las sa se caleasca, adaug 30 ml vin, las sa scada sosul, la final adaug sare dupa gust.Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi, sau cartofi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la Dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Chisatura ardeleneasca sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

Chisatura ardeleneasca sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

Pentru ca nu am avut unde sa incadrez acest preparat, l-am trecut la ,,Mancaruri cu carne,, desi

12 voturi    12 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    flori de piatra , 17 noiembrie 2009

    Bun de tot...

  • Fara foto

    valentina ionita , 17 noiembrie 2009

    Imi plac mult ficateii de pasare...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Cred ca sunt tare buni.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      Foarte buni ficateii!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

flori de piatra

Bun de tot...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ghiveci de dovlecei si piept de pui