Mentionez ca la aceasta reteta am folosit ficatei de pasare congelati.
Se taie ceapa pestisori si sunca bucatele mici si se calesc impreuna in putin ulei de masline.
Pentru cei mai \"lejeri\" la stomac nu se va folosi sunca in aceasta reteta si se va cali doar ceapa pestisor in ulei de masline.
Cand e gata se scurge uleiul intr-un pahar si se unge tava cu el.
Se aseaza bucatile de ficat in tava unsa cu uleiul de la ceapa si sunca si apoi se aseaza ceapa si sunca pe deasupra.
Se opareste ardeiul gras taiat fasiute subtiri, se adauga rosiile decojite taiate bucatele mici si zeama din cutie,
se presara delikat pikant pe deasupra ficatilor si apoi se pun ardeii si rosiile, se stropeste cu putin ulei de masline si
se introduc in cuptorul preincalzit bine pentru 50 minute.La jumatatea timpului se intorc ficatei in tava,
se pune usturoiul taiat felii subtiri pe deasupra si se stropeste cu vinul rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii