Mentionez ca la aceasta reteta am folosit ficatei de pasare congelati.
Se taie ceapa pestisori si sunca bucatele mici si se calesc impreuna in putin ulei de masline.
Pentru cei mai \"lejeri\" la stomac nu se va folosi sunca in aceasta reteta si se va cali doar ceapa pestisor in ulei de masline.
Cand e gata se scurge uleiul intr-un pahar si se unge tava cu el.
Se aseaza bucatile de ficat in tava unsa cu uleiul de la ceapa si sunca si apoi se aseaza ceapa si sunca pe deasupra.
Se opareste ardeiul gras taiat fasiute subtiri, se adauga rosiile decojite taiate bucatele mici si zeama din cutie,
se presara delikat pikant pe deasupra ficatilor si apoi se pun ardeii si rosiile, se stropeste cu putin ulei de masline si
se introduc in cuptorul preincalzit bine pentru 50 minute.La jumatatea timpului se intorc ficatei in tava,
se pune usturoiul taiat felii subtiri pe deasupra si se stropeste cu vinul rosu.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii