autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Filé de peste (alb) cu rosii la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lamaie, , 600 g filé de peste (salau, merluciu), , sare, , piper, , 600 g rosii, , 1 lingura ierburi aromate (cimbru, rozmarin), , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 200°C. Se spala lamaia si se taie felii. Pestele, spalat si zvantat, se presara cu sare si piper. Intr-o forma unsa se aseaza mai intai feliile de lamaie, peste ele pestele, apoi rosiile taiate rondele. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu ierburile aromate, se stropeste cu ulei si se baga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Cand se scoate din cuptor, se mai pot presara - dupa gust - verdeturi proaspete. Pestele astfel preparat se serveste cu franzela sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Filé de peste (alb) cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Calamari umpluti

Calamari umpluti

Se spala si se curata foarte bine calamari pana devin albi fara pielite.Se pastreaza tentaculele

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Cambulă în crustă de cartofi

Cambulă în crustă de cartofi

Cartofii se curăţă de coajă, se spală , se rad pe răzătoarea mare,se trec printr-un jet de

3 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lamaie
  • 600 g filé de peste (salau
  • merluciu)
  • sare
  • piper
  • 600 g rosii
  • 1 lingura ierburi aromate (cimbru
  • rozmarin)
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de merluciu pane cu legume