Se-ncinge cuptorul la 200°C. Se spala lamaia si se taie felii. Pestele, spalat si zvantat, se presara cu sare si piper. Intr-o forma unsa se aseaza mai intai feliile de lamaie, peste ele pestele, apoi rosiile taiate rondele. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu ierburile aromate, se stropeste cu ulei si se baga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Cand se scoate din cuptor, se mai pot presara - dupa gust - verdeturi proaspete. Pestele astfel preparat se serveste cu franzela sau cartofi prajiti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii