autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Filé de peste (alb) cu rosii la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lamaie, , 600 g filé de peste (salau, merluciu), , sare, , piper, , 600 g rosii, , 1 lingura ierburi aromate (cimbru, rozmarin), , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 200°C. Se spala lamaia si se taie felii. Pestele, spalat si zvantat, se presara cu sare si piper. Intr-o forma unsa se aseaza mai intai feliile de lamaie, peste ele pestele, apoi rosiile taiate rondele. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu ierburile aromate, se stropeste cu ulei si se baga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Cand se scoate din cuptor, se mai pot presara - dupa gust - verdeturi proaspete. Pestele astfel preparat se serveste cu franzela sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Filé de peste (alb) cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici de mare cu Emmentaler

Scoici de mare cu Emmentaler

Intr-o oala se pun vinul si scoicile, la foc viu, iar in 5 minute scoicile se vor deschide. Le scurgem

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Se pune pe foc o oală cu 3-4l de apă, cu boabele de piper și frunzele de dafin. Când fierbe se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lamaie
  • 600 g filé de peste (salau
  • merluciu)
  • sare
  • piper
  • 600 g rosii
  • 1 lingura ierburi aromate (cimbru
  • rozmarin)
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Creveţi cu sos ( şi orez)