1-se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Prazul, morcovul si dovlecelul se spala si se curata, iar apoi toate legumele se taie in fasii subtiri.Se curata ceapa frantuzeasca si se taie in cubulete mici.Pestele se spala bine, se usuca prin stergere, iar apoi se freaca cu sucul de lamaie, sare si piper.
2-se incalzeste jumatatea din cantitatea de unt intr-un vas termorezistent, apoi se adauga ceapa si se prajeste pana se moaie.Se adauga legumele pregatite si mazarea si se caleste totul 1 minut.Se aseaza fileurile de peste pe patul de legume, iar deasupra se toarna vinul si apa in care s-a dizolvat cubul-condiment pentru supa de peste.Se presara deasupra restul de unt.
3- vasul se tine la cuptor timp de 15 minute, la 200 grade C, iar apoi se scoate si zeama lasata se strecoara intr-un vas mic.Pestele si legumele se mentin calde.
4- se fierbe zeama strecurata neacoperit pana cand scade la jumatate, dupa care se ia de pe foc.Se bate galbenusul cu smantana pentru gatit si se adauga peste zeama de baza.Amestecul obtinut se toarna peste peste si legume, se presara frunze de hasmatuchi si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii