autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de cod cu capere.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
Capere, file de cod, fulgi de ovaz, mustar Dijon, pesmet, tarhon, ulei de masline., , 40 gr pesmet alb, 40 gr fulgi de ovaz, 4 fileuri de cod, 4 linguri de ulei de masline, 2 lingurite de mustar Dijon, 2 linguri tarhon(tarhon la punguta de la Kotanyi), 2 linguri de capere, sare, piper, cateva feliute de lamaie pentru ornare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fileul se preseaza cu un prosop curat se sareaza, se pipereaza, se unge cu mustarul Dijon si se asaza intr-un vas de yena tapetat cu unt si se da la cuptorul incins in prealabil. Se face un sos din ulei, pesmet, fulgii de ovaz, tarhonul si caperele amestecate, se mai pune si putina sare si piper si se trec fileurile prin acest amestec. Apoi se repun in vasul de yena, dandu-se la cuptor pentru inca 15 - 25 de minute. Se servesc calde cu legume fierte si cartofi natur, ornand platoul cu feliute subtiri de lamaie.
Fileuri suculente de cod, imbracate intr-un sos aromat din ierburi si mustar, cu capere si feliute de lamaie,da o savoare cinei in doi.Succes!!!


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu capere." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sushi cu crab

Sushi cu crab

Se spala orezul de sushi de 3 ori in apa rece,se scurge si se pune la fier in apa(vezi instructiuni

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Capere
  • file de cod
  • fulgi de ovaz
  • mustar Dijon
  • pesmet
  • tarhon
  • ulei de masline.
  • 40 gr pesmet alb
  • 40 gr fulgi de ovaz
  • 4 fileuri de cod
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 lingurite de mustar Dijon
  • 2 linguri tarhon(tarhon la punguta de la Kotanyi)
  • 2 linguri de capere
  • sare
  • piper
  • cateva feliute de lamaie pentru ornare.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi