autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Ingrediente
1 cutie Gnocchi di Patate., 2 fileuri de cod., 2 fileuri de pangasius., 1 salata creata rosie., 2 rosii., 2 linguri de ulei din samburi de struguri., 2 ardei capia copti., sare, piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon uscat,un praf de menta uscata(fiecare pune ce condimente doreste).

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Punem fileurile intr-o tava,peste care punem si cateva suvite de ardei copt pe deasupra,pudram cu vegeta si cateva picaturi de ulei din samaburi de struguri,sare si piper proaspat macinat,2 rosii taiate punem o folie si bagam la cuptor pentru 30 de minute.Separat spalam salata rosie creata si punem in ea 2 linguri de ulei din samburi de struguri,2 linguri de otet de mere cu miere de albine,sare si piper proaspat macinat.Este o mancare deosebita,gustoasa si fara prea multe calorii.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste impanat cu omleta

Peste impanat cu omleta

Taiem fiecare peste in doua bucati, presaram cu sare si piper, trecem prin oul batut si dupa aceea

6 voturi    1 comentariu
10 min
Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi prajiti

Peste cu cartofi prajiti

1. Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Se pune apa la fiert intr-un vas. 2. Se pun cartofii intr-o

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    Îmi place peştele, dar îmi plac şi pastele. Bună!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Arata bine, e gustos.

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Arata bine !

    • Fara foto

      vera , 03 septembrie 2009

      Imi plac ft mult gnocchi sunt ft buni,eu ii pregatesc in casa,asa cu peste sunt ft buni si arata ft bine!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Suna bine combinatia.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie Gnocchi di Patate.
  • 2 fileuri de cod.
  • 2 fileuri de pangasius.
  • 1 salata creata rosie.
  • 2 rosii.
  • 2 linguri de ulei din samburi de struguri.
  • 2 ardei capia copti.
  • sare
  • piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon uscat,un praf de menta uscata(fiecare pune ce condimente doreste).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Îmi place peştele, dar îmi plac şi pastele. Bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Crap prajit