Pestele se spala se unge cu ulei de masline si se pune ceapa verde tocata, un strop de malai pe deasupra si usturoi pisat si se lasa 2-3 minute pe fiecare parte, dupa care se pun felii de sunca si se continua frigerea pestelui cu bucatile de sunca, intorcandu-se pe ambele parti.
Feliile de mar se pun si ele pe gratar doar pe o parte. Cand pestele este facut se scoate de pe grill si se aranjeaza frumos in farfurie, exact cum se vede in imaginile alaturate. Se orneaza cu porumb, ceapa verde si lamaie.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii