autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de crap cu sos salsa

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
4 bucati de file(fara oase si fara piele., 1 kg ciuperci champignion., 300 gr cascaval ras(pentru umplut ciupercile)., 1 cescuta vin alb., 2 sau 3 linguri ulei de masline extravirgin., 1 cutie rosii in bulion de la Pomodore(bucati de rosii in sos)., 1 legatura patrunjel mare., 1 ardei gras rosu., condimente:sare, piper roz boabe macinat,tarhon uscat,rozmarin uscat,nucsoara,chilli,un varf de cutit de zahar brun.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Fileul de crap se spala si se pune intr-o tava de yena.Pestele il dam bine cu ulei de masline extravirgin,adaugam si cescuta de vin alb,apoi punem ce condimente ne plac mai mult.Eu am pus un praf de sare,un praf de piper roz care este mai putin iute,un praf de nucsoara,rozmarin si tarhon verde uscat.Bagam tava la cuptor,pe care o acoperim cu o folie de aluminiu.De obicei eu tin tava cam 30 de minute,dar de data aceasta pentru ca am avut un crap mai gros,l-am tinut 40 de minute si bineinteles ca l-am verificat dupa 25 de minute,sa vad daca mijlocul este facut.Separat am curatat ciupercile,le-am umplut cu cascaval ras si le-am introdus la cuptor pentru 30 de minute.Sosul de salsa l-am preparat astfel:am tocat cat se poate de marunt patrunjelul si l-am amestecat cu ardeiul rosu taiat feliute subtiri.Am lasat patrunjelul si ardeiul gras rosu sa se intrepatrunda cu sarea si ce condimente mai dorim,chilly,piper roz macinat,rozmarin,un varf de lingurita de zahar brun si tarhon uscat.Le lasam cam 15-20 de minute,dupa care adaugam si sosul de rosii si le amestecam bine sa se intrepatrunda.Este un sos foarte bun si merge cu pestele de minune.La acest minunat fel de peste, cu sos salsa merge si un pahar de cidru de mere.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap cu sos salsa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor pe pat de cartofi

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Crapul romanesc de tip oglinda este mai dulce si mai gustos decit cel cu multi solzi. Chiar daca

13 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

88 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    No coment. Felicitari!!!!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    trebuie sa fie tare aromat si bun.

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata extraordinar!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Pregatit super, rezultat super.

    • Fara foto

      mariana_bondoc , 09 martie 2010

      Ca intotdeauna prezentarea este sufeletul comertului la tine Carmen.Foarte apetisant.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      f.tentant!pe gustul meu!felicitari.........salvat!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte aromat! Si l-ai prezentat foarte elegant!*****

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata foarte imbietor, felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Tare bun trebuie sa fie...

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata super bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati de file(fara oase si fara piele.
  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 300 gr cascaval ras(pentru umplut ciupercile).
  • 1 cescuta vin alb.
  • 2 sau 3 linguri ulei de masline extravirgin.
  • 1 cutie rosii in bulion de la Pomodore(bucati de rosii in sos).
  • 1 legatura patrunjel mare.
  • 1 ardei gras rosu.
  • condimente:sare
  • piper roz boabe macinat,tarhon uscat,rozmarin uscat,nucsoara,chilli,un varf de cutit de zahar brun.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Cely Snijec (Chef de cuisine)

No coment. Felicitari!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume