1.Pestele spalat si transat se sareaza, pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Se acopera cu folie si se pune la frigider.
2.Spanacul se spala si se pune intr-o cratita cu atata apa cat sa-l acopere si se fierbe sub capac.Se strecoara si se pune intr-o cratita cu unt sau margarina,in care se adauga migdalele si ardeiul taiat fasii;se calesc impreuna 3-4 minute.
3.In uleiul de masline se caleste usturoiul taiat marunt, apoi se adauga pestele zvantat si se lasa la foc mic 3 minute pe fiecare parte.Se scoate pestele si se pune pe un platou,alaturi cu spanacul,ardeiul si migdalele si se orneaza cu felii de lamaie.Se serveste cu piure de cartofi si un vin alb sec.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii