autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

FILE DE CRAP CU SPANAC SI MIGDALE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
4 fileuri de crap(200g.bucata),, sare,, piper, 1 lamaie,, 800g.spanac,, 1 ardei rosu gras,, 2 linguri unt sau margarina,, 2 linguri migdale taiate bucati,, 2 linguri ulei de masline,, 4-6 catei de usturoi, felii de lamaie pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Pestele spalat si transat se sareaza, pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Se acopera cu folie si se pune la frigider.
2.Spanacul se spala si se pune intr-o cratita cu atata apa cat sa-l acopere si se fierbe sub capac.Se strecoara si se pune intr-o cratita cu unt sau margarina,in care se adauga migdalele si ardeiul taiat fasii;se calesc impreuna 3-4 minute.
3.In uleiul de masline se caleste usturoiul taiat marunt, apoi se adauga pestele zvantat si se lasa la foc mic 3 minute pe fiecare parte.Se scoate pestele si se pune pe un platou,alaturi cu spanacul,ardeiul si migdalele si se orneaza cu felii de lamaie.Se serveste cu piure de cartofi si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE CRAP CU SPANAC SI MIGDALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

Se curăță peștele (de solzi și de resturile de măruntaie, dacă mai este cazul) se spală bine

11 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de crap(200g.bucata),
  • sare,
  • piper
  • 1 lamaie,
  • 800g.spanac,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 2 linguri unt sau margarina,
  • 2 linguri migdale taiate bucati,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 4-6 catei de usturoi
  • felii de lamaie pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi