autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

FILE DE CRAP CU SPANAC SI MIGDALE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
4 fileuri de crap(200g.bucata),, sare,, piper, 1 lamaie,, 800g.spanac,, 1 ardei rosu gras,, 2 linguri unt sau margarina,, 2 linguri migdale taiate bucati,, 2 linguri ulei de masline,, 4-6 catei de usturoi, felii de lamaie pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Pestele spalat si transat se sareaza, pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Se acopera cu folie si se pune la frigider.
2.Spanacul se spala si se pune intr-o cratita cu atata apa cat sa-l acopere si se fierbe sub capac.Se strecoara si se pune intr-o cratita cu unt sau margarina,in care se adauga migdalele si ardeiul taiat fasii;se calesc impreuna 3-4 minute.
3.In uleiul de masline se caleste usturoiul taiat marunt, apoi se adauga pestele zvantat si se lasa la foc mic 3 minute pe fiecare parte.Se scoate pestele si se pune pe un platou,alaturi cu spanacul,ardeiul si migdalele si se orneaza cu felii de lamaie.Se serveste cu piure de cartofi si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE CRAP CU SPANAC SI MIGDALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
pastrav la gratar si cartofi natur

pastrav la gratar si cartofi natur

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza.. Pastravul se frige pe ambele parti. cartofii

14 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de crap(200g.bucata),
  • sare,
  • piper
  • 1 lamaie,
  • 800g.spanac,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 2 linguri unt sau margarina,
  • 2 linguri migdale taiate bucati,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 4-6 catei de usturoi
  • felii de lamaie pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon